Business

Stevige bloemenemmers bestellen

Je ziet ze vaak voorbijkomen wanneer je op zoek bent naar een bloemetje in een winkel, de bloemenemmers. Deze worden vaak gebruikt in de logistiek van de bloemen. In deze emmers kunnen deze bloemen goed worden vervoerd. Het zorgt ervoor dat deze makkelijk getransporteerd kunnen worden. Maar dat niet alleen. Want ook in de winkels zie je deze emmers staan om de bloemen in te presenteren. Deze modellen zijn vaak zwart of wit, maar natuurlijk kunnen deze ook in een andere kleur besteld worden.

Bestel hier kunststof verpakkingsmateriaal

Bij Naber Plastics, het familiebedrijf die al meerdere generaties meegaat, staat spuitgieten op de eerste plaats. Dit bedrijf heeft hier al heel veel jaren ervaring mee en weet als geen ander hoe dit proces verloopt. Zij zijn al vanaf 1989 actief in de spuitgiet wereld en hebben hier een eigen draai aan gegeven. De bloemenemmers die hier geproduceerd worden zijn vierkant. Hierdoor zijn deze makkelijk op te stapelen en nemen niet veel ruimte in wanneer ze even niet nodig zijn. Natuurlijk zijn hier ook de ronde modellen te bestellen. Deze zijn een stuk lichter dan de vierkante exemplaren. Niet alleen voor emmers ben je hier aan het juiste adres. Ook voor veel ander kunststof verpakkingsmateriaal kan je hier goed terecht.

Alles wordt door middel van de spuitgiet techniek geproduceerd. Hierbij worden kunststofkorrels in een vloeibare massa in een mal gespoten. Deze mal zorgt ervoor dat het plastic snel afkoelt.  Wil je meer weten over de werkwijze van dit bedrijf en de producten die zij leveren, neem dan contact op.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *